USPS

USPS
USPS2020-05-19T11:10:28+00:00

Financierme.nl biedt een onafhankelijk financieringsrapport dat snel inzicht geeft in de behoefte van de ondernemer en toont een passende financieringsoplossing.

Via ons geautomatiseerde proces kunnen we een complete aanvraag afronden in 48 uur. In twee dagen weet u als ondernemer waar u aan toe bent en bij wie u terecht kunt.

Indien de financieringsaanvraag, conform ons advies, niet verstrekt wordt, dan krijgt u het geld van de rapportage terug. Hiervoor dient u wel drie schriftelijke afwijzingen van de door ons voorgestelde financiers te kunnen overleggen.

Ons proces is flexibel ingericht. Zo kunt u het proces zelfstandig doorlopen of met behulp van een adviseur uit ons netwerk. In beide gevallen kunt u gebruik maken van onze supportdesk. We kunnen een deel van het werk voor u verrichten. Vraag hiervoor naar de voorwaarden. We kunnen u ook in contact brengen met een adviseur uit ons netwerk. U maakt de rapportage via ons en onderneemt dan samen met de adviseur de vervolgstappen richting de financier. De kwaliteit van onze adviseurs laat toe en ons model, maakt het mogelijk dat u pas ons rapport betaald als u de financiering binnen hebt (vraag naar de voorwaarden).