Was het Corona?

Was het Corona?

Komt je bedrijf in deze periode in problemen door de Coronacrisis? In tijden van crisis is er een mogelijkheid om aan te tonen dat je omzetdaling komt door een tijdelijk probleem zoals het Coronavirus. Hierdoor kan je als ondernemer hard maken bij financiers dat er in de basis niets mis is met je bedrijf.

Een crisis als deze lijkt evident en vanzelfsprekend, maar door de meeste banken en andere financiers zal er nu en in de nabije toekomst toch worden gevraagd hoe jouw bedrijf er voor de crisis financieel voor heeft gestaan. Er zal door hen worden bekeken of jij het zonder crisis ook financieel moeilijk had gekregen. Hier zal in belangrijke mate van afhangen of jij een krediet gaat krijgen en dat maakt het de belangrijkste vraag voor jou als ondernemer om overtuigend te kunnen beantwoorden.

Ziet je het al voor je? Na jaren hard werken was er eindelijk een bedrijf opgebouwd dat tegen een stootje kon. Echter had niemand kunnen voorzien dat er zich een calamiteit als de Coronacrisis voor zou doen. Ondanks dat vele banken en andere financiers open en sympathiek staan tegenover jouw tegenslag kunnen zij niet zomaar een krediet verstrekken. Banken en andere financiers kampen op het moment met een overvloed aan aanvragen. Er wordt door veel ondernemers een beroep gedaan op deze partijen en iedereen wil zo snel mogelijk weten waar hij of zij aan toe is.

In normale tijden is een het maken van een goede financieringsaanvraag al niet eenvoudig. Er gaat veel werk aan vooraf en als bedrijfseigenaar wil je de financier overtuigen van de kwaliteiten van jouw bedrijf. In deze tijd, ben je ook nog eens één van duizenden anderen die een financiering nodig heeft en kamp je met tijdsdruk en onzekerheid. Het beschikken over een professionele aanvraag is daarom belangrijker dan ooit!

Financierme kan met haar geavanceerde algoritmes en financiële kennis binnen 24 uur al een volledige professionele aanvraag klaar hebben. Deze aanvraag kun je naar jouw eigen bank sturen óf als je dat wil naar meerdere aanbieders. De korte doorlooptijd van het proces is in deze tijden net zo belangrijk als je kunnen onderscheiden met een professionele aanvraag. Daarom wil Financierme ook een extra stap zetten. Wij hebben een nieuwe functie geïmplementeerd die de vraag stelt, ‘was het Corona of niet?’. De uitslag van deze vraag wordt meegenomen in onze rapportages! Dit geeft jouw onderneming een voorsprong die de financieringsaanvraag vele malen kansrijker maakt.

Daarnaast hebben wij besloten dat wanneer je ervoor kiest om je te laten ondersteunen door een adviseur of accountant wij jou dit rapport no-cure-no-pay aanbieden*. Heb je zelf geen adviseur? Dan kunnen wij je ook in contact brengen met de ervaren adviseurs waar wij mee samenwerken. Wacht niet tot het te laat is, wees goed voorbereid en neem nog vandaag contact met ons op. Wij staan voor je klaar!

*Bekijk de voorwaarden op onze website.

2020-05-22T10:34:00+00:00